CE FACEM?

WhatsApp Image 2021-03-29 at 19.52.56 (6)
Ajutor pentru Refugiați

Oferim, cu ajutorul comunității asistență materială de urgență pentru refugiați, solicitanți de azil sau resortisanți ai țărilor terțe din Timișoara. Susținem integrarea refugiaților în România prin oferirea de informații privind drepturile și obligațiile acestora, atât prin întâlniri individuale dar și prin intermediul canalelor de comunicare pe internet

Luptăm Împotriva Traficului de Persoane

Suntem parteneri cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara în derularea de campanii de prevenire a traficului de persoane în vestul țării.
Oferim consiliere și terapie psihologică pentru victime.

TRAF - ItheMigrant

Festivalul TRAF – ItheMigrant 2020 este o reprezentare artistică a mai multor genuri de arta, si aduce o interdisciplinaritate in sectorul social prin folosirea artei ca si metoda de dialog in domeniul integrarii refugiatilor si migrantilor in Romania.

Kids Club Giarmata

O mână de voluntari cu experiență în domeniul social, pedagogie și psihoterapie oferă gratuit pentru 15 – 20 de copii din Giarmata, jud. Timis, art-terapie, activități recreaționale și educationale.

Educație și Formare

Suntem parteneri sau organizăm activități de formare pentru grupuri vulnerabile: victime ale traficului de persoane, migranți și refugiați, minori aflați în plasament, șomeri sau alte persoane.

Grafică Socială

Având experiență în realizarea de campanii media și vizibilitate susținem dezvoltarea organizațiilor în domeniul social prin realizare de grafici, materiale promoționale sau campanii de conștientizare și informare.