Suportul tău contează!

Redirectionează 3,5% din impozitul pe venit din 2020 pentru serviciile Asociației LOGS – Grup de Inițiative Sociale. Completează în siguranță formularul online aici https://formular230.ro/asociatia-logs-grup-de-initiative-sociale  , semnează-l și după ce îl primești pe emailul tău, trimite-l către noi pe email: contact@grupullogs.ro .

 

Fă o donație prin transfer bancar:

Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale 

Adresă: Giarmata, Berzei 18, jud. Timiș, România 

Cod Identificare Fiscală 43190910 

IBAN RO44BTRLRONCRT0563441601 (RON) RO91BTRLEURCRT0563441601 (EUR) 

Banca Transilvania

Sau donează direct prin Pay Pal. Click aici! 

 

direcționează 20% din impozitul pe profit

Noi credem in voluntariat! Si ca voluntariatul schimba comunuitati. De aceea, susținem educatia copiilor si tinerilor si integrarea refugiatilor in Romania. Dacă și tu crezi in aceleas valori te așteptăm în echipa oamenilor care fac fapte bune de la LOGS. 

Descarcă și completează contractul de sponsorizare:

Cadrul Legal

Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completările și modificările ulterioare oferă companiilor plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până  la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații neguvernamentale. Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit nu poate depăși  0,75% din cifra de afaceri. 

Codul fiscal, Titlul II, Cap II, Art. 25, Punctul 4), Litera i)

 „…contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile și completările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele:

 – valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri; pentru situațiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri, aceasta limită se determină potrivit normelor;

– valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat. Sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe profit, potrivit prevederilor prezentei litere, se reportează în următorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea inregistrarii acestora, în aceleași condiții, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit”.

Persoană de contact:  Flavius Ilioni Loga:  ilioni.flavius@yahoo.ro  / 0765.861.888