echipa LOGS

Simona Popan

Trainer

Simona lucrează de peste 20 de ani în domeniul recuperării copiilor cu dizabilități fizice și mentale grave. Este licențiată în Psihopedagogie Specială și este în formare ca terapeut în Psihoterapie Sistemică Familială. Este formator acreditat de Ministerul Educației din România.

David Lungu

Asistent Social

David este absolvent al specializării Asistență Socială la Universitatea de Vest din Timișoara. A realizat un stagiu educațional de 10 luni în Germania cu o bursă de studii Erasmus + cu Universitatea B’TU Cottbus, în domeniul social. Are experiență ca voluntar în diferite ONG-uri din Timișoara. 

Diana Ahmad

Lector

Diana este lector de limba româna, absolventă de facultatea de Litere, domeniul Limbi si literaturi cu specializarea Engleză-Română la Universitatea de Vest din Timișoara și este vorbitoare nativă de limba arabă. Are experiență în mediere intereculturală și traduceri în mediul privat dar și în relație cu instituțiile publice din România. 

Flavius Ilioni Loga

Director Executiv

Flavius este licențiat în asistență socială și jurnalism si din anul 2012 lucrează în domeniul asistenței solicitanților de azil și a refugiaților în Timișoara. Este coordonatorul TRAF - Timișoara Refugee Art Festival și Justice Cup iar in 2019 pune bazele Grupului de Inițiative Sociale LOGS. 

Mălina Duța

Manager Proiect

Mălina are studii de master în România, Franța și Anglia, având competențe în domeniul comunicării interculturale. Are experiență în organizarea evenimentelor culturale și managementul proiectelor. În prezent scrie o teză de doctorat în domeniul antropologiei si activeaza în mai multe proiecte de voluntarial vizând refugiații.

Simona Ilioni Loga

Psihoterapeut

Simona este psiholog cu formare în psihoterapie familiala și de cuplu și lucrează în domeniul integrării refugiaților și asistența victimelor traficului de persoane din anul 2003. Are un master în psihologie clinică. Este specializată în terapia amintirilor traumatice a pacienților cu traumă complexă și disociere.

Mujib Basim

Mediator Intercultural

Mujib, deși a ajuns în România de doar 6 ani, activează că voluntar în domeniul migrației de peste 3 ani, oferind servicii de traducere, mediere interculturală și consiliere. Vorbește dari, pashto, engleză și română. Este pasionat de sport și IT. Coordonează activități cu voluntari alături de LOGS din Februarie 2020.

Aura Kereji

Pedagog

Aura este învățatoare într-un sat din județul Arad. Este activă în domeniul activităților educationale și de caritate pentru comunități rurale dezavantajate de mai bine de 10 ani. Organizează tabere educaționale și recreaționale pentru copii din mediul rural sau alte grupuri dezavantajate.