Indicatori:
– 200 de refugiați, în special femei și copii din Ucraina, refugiați din România își vor îmbunătăți integrarea în societatea românească, primind consiliere și informații despre nevoile de integrare, precum și asistență financiară, acces la cursuri de română și piața muncii.
– 200 de refugiați, în special femei și copii din Ucraina, refugiați în România și 100 de români vor dezvolta legături mai puternice in comunitatea locala prin interacțiuni pozitive. Refugiații vor beneficia de o creștere a nivelului de cunoștințe noi pentru a se integra mai bine în România prin participarea la activități interculturale, educaționale și recreative.
– 50 de refugiați, în special femei și copii din Ucraina, refugiați în România – suport psihologic individual, întâlniri de terapie de grup și folosirea terapiei prin artă și ecoterapie.
– 10 angajați și voluntari LOGS își vor îmbunătăți capacitatea de răspuns pentru refugiați și abilitățile de a lupta împotriva epuizării printr-un curs de formare pentru profesioniștii.