Hai să ne auzim

Dacă vrei să iei legătura cu noi pentru a te implica în proiectele pe care le desfășurăm, pentru a afla mai multe despre noi și ceea ce facem sau dacă vrei doar să ne transmiți un gând bun, suntem la un click distanță. 

Ne poți scrie prin formularul de alături, dar ne poți găsi și pe social media:

Programari Servicii LOGS

Pentru a beneficia de Programul de Integrare LOGS trebuie să vă înregistrați la Casa LOGS. Trebuie să aduceți documentele de identitate a familiei și să luați parte intr-un interviu pentru a vă înțelege mai bine nevoile și a face un plan de acțiune. Interviul este realizat într-o limba pe care o cunoasteti dacă este necesar cu traducator.

Pentru programarea interviului folositi acest link

Pentru informații suplimentare scrieți pe WhatsApp sau Telegram: +40 787 601 239

Apreciem impresiile sau nemulțumirile tale

La LOGS credem că un mecanism bine conceput și bine gestionat pentru preluarea reclamațiilor externe, poate îmbunătăți calitatea activității noastre, va crește încrederea partenerilor și a beneficiarilor în munca noastra și ne ajută să identificăm domeniile activității noastre care trebuie îmbunătățite.

Promitem să învățăm din feedback-ul primit.

Prin urmare, LOGS primește feedback și va reacționa constructiv la plângerile persoanelor cu care lucrează, susținătorii/donatorii săi, publicul larg, institutii oficiale și partenerii săi. Vom asigura o soluționare, transparență și să învățăm să fim mai buni, prin urmare feedback-ul ne va consolida responsabilitatea ca organizație.

Consultă politica de soluționare a plângerilor LOGS.