Casa LOGS

Situată în Timișoara pe strada Pop De Băsești Nr. 25, Casa LOGS a fost inaugurată în aprilie 2021. Acesta este în primul rând sediul operațiunilor Asociației LOGS și funcționează ca un centru de consiliere socială și juridică pentru persoane vulnerabile, centru educațional, cultural și de învățare a limbii române pentru imigranții din oraș.

La Casa LOGS funcționează o bancă de haine și produse de igienă pentru persoanele vulnerabile, spațiu de igienizare pentru imigranți, spălătorie de haine pentru imigranți și spațiu pentru asistență medicală de bază.

Ce facem?

Serviciile pe care le oferim beneficiarilor Casei LOGS sunt: Consiliere – informăm imigranții din Timișoara despre drepturile și obligațiile lor; Cursuri de Limba Română – asistăm imigranții în procesul de integrare în România și învățarea limbii; Asistență medicală – asistăm medical imigranții cu probleme de piele; Acces la duș – pentru mulți solicitanți de azil Casa LOGS este singurul loc pentru igienă; Tuns – cu ajutorul voluntarilor oferim săptămânal sesiuni de tuns gratuite; Spălatorie de haine – spălăm și uscăm hainele imigranților care vin la Casa LOGS.

Ce oferim?

Cei care ne calcă pragul și sunt în nevoie primesc din partea noastră: Tichete de masă – Oferim o variantă autonomă pentru procurarea hranei imigranților; Pachete alimentare – distribuim pachete de alimente imigranților care vin la Casa LOGS; Încălțăminte – oferim încalțăminte imigranților care vin la Casa LOGS; Produse de igienă pentru femei – Oferim produse de igienă femeilor solicitante de azil din Timișoara; Banca de haine – Strângem donații de haine și le oferim imigranților din Timișoara.

Finanțatorii noștri