Anunțuri de angajare Casa LOGS:

Manager Proiecte 

Anunt angajare 18.07.2023 

Mediator Intercultural Full Time 

Anunț angjare 18.07.2023

Anunțuri vechi: 

Manager de Caz / Asistent Social

Anunt angajare 04.05.2023

Fundraiser

Anunt angajare 04.05.2023

Mediator Intercultural Full Time 

Anunț angajare 28.02.2023

Lector de Limba Română Part-time

Anunț angajare 16.02.2023

Despre noi

Misiunea Asociației LOGS – Grup de Inițiative Sociale este de a participa activ și la firul ierbii la dezvoltarea comunităților urbane și rurale din România pentru a susține identificarea, răspunsul și depășirea nevoilor specifice ale refugiaților și migranților, cu ajutorul implicării comunității locale și voluntari prin organizarea de proiecte sociale, interculturale şi educaţionale.

Pentru noi “la firul ierbii: înseamnă aproape de oameni, local, în comunitate, agilitate în decizii, centrati pe nevoile oamenilor, fără ierarhii complexe. Implicarea comunității locale și voluntari implica deschidere, empatie, acces facil și uman la servicii, participarea proactivă a oamenilor în a oferi suport sau în a genera soluții.

Înființată în 2019, după ani buni de acțiuni voluntare a membrilor fondatori care provin din județele Timiș și Arad, inițiativele grupului sunt strâns legate de expertiza membrilor, respectiv: consiliere socială și psihologică, educație și formare, prevenirea traficului de persoane, asistența umanitară și integrare pentru imigrantii din România.

Află mai multe despre LOGS, echipa și partenerii noștri aici

Documente Angajare si Proceduri Interne LOGS aici