giarmata în mișcare

Punem în mișcare comunitatea din Giarmata. 

Editia I Giarmata În Mișcare a avut loc pe 17 Iulie 2021 si a mișcat comunitatea pentru Niculcea Cristian, un băiețel din Giarmata diagnosticat cu tetrapareză mixtă severă și care avea nevoie de 3.500 Eur pentru o operație în straintate. În total s-au strans peste 10.000 Eur pentru Cristian. 

Am pregătit ture de alergat pentru adolescenți și adulți iar pentru cei mici ture de alergat, bicicletă, role și trotinetă. Ne aștepta un târg cu produse, ateliere, demonstrații sportive și de dans și un concert de muzică în Parcul Izvor. 

După turele de mișcare, participanții din Parcul Izvor din Giarmata au luat parte la un concert live cu Mihnea Vîlceanu și Stefan Trubadur, care și-au dedicat melodiile pentru sănătatea lui Cristian. Seara s-a încheiat cu multă energie și dans alături de trupa de dans Smart Street Dance din Timișoara.  

 

ambasador #DE_FAPTE_BUNE!

Unsprezece ambasadori #DeFapteBune din Giarmata s-au înscris în cursa de strângere de fonduri și au alergat pentru Cristian. Pe lângă locuitorii comunei Giarmata, și alți zeci de oameni din România, dar și din străinătate au donat bani pentru Cristian. Ambasadorii #DeFapteBune au avut rolul de a mobiliza comunitatea pentru a susține cauza caritabilă, iar majoritatea au alergat sâmbătă, în cadrul evenimentului.

aparitii media

motivul nostru de mișcare: cristian

Niculcea Cristian, un băiețel din Giarmata de 8 ani de zile poartă un diagnostic prea mare pentru vârstă lui: tetrapareză mixtă severă. 

Are dificultăți de mobilitate dar cu terapiile potrivite există înbunătățiri. Cristian merge în luna August 2021 la Chișinău pentru o operație  și are nevoie de 3.500 Eur . 

Putem să îl ajutăm, mișcându-ne împreună pentru el. Alergând, pe trotinete, biciclete sau role, arătăm un exemplu de comunitate unită și căreia îi pasă. Giarmata In Miscare.