Giarmata în mișcare 2023

Punem în mișcare comunitatea din Giarmata și în 2023!

Ediția I și II Giarmata În Mișcare, din 2021 si 2022 a mișcat comunitatea pentru proiecte sociale, educaționale și protectia animalelor din Giarmata. Am strâns in cele 2 editii, peste 20.000 Eur. În 2023 continuăm mișcarea și mobilizarea pentru proiectele care cresc Giarmata.

Ne mișcăm pe 10 Iunie pentru 4 proiecte care sprijină copii cu dizabilități și cu cerințe educaționale speciale, educația copiilor și protecția animalelor din Giarmata. Fiecare donație de participare (20 Ron pentru fiecare copil și 40 Ron pentru fiecare adult) împreună cu orice alte donații, ajută direct comunitatea din Giarmata.

Alege un proiect pe care vrei să îl susții, completează online sau fizic Acordul de Participare și hai la mișcare pe 10 Iunie la Sală de Sport din Giarmata.

Spune-ne dacă vi și pe Facebook aici https://fb.me/e/480VYCi1e .

Un eveniment organizat de LOGS Grup de Inițiative Sociale, Primaria Comunei Giarmata, CSC Millenium Giarmata, Scoala Gimnaziala Giarmata, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și La Milu #PentruGiarmata .

Universul emoțiilor: educație prin terapie psihologică

În rândul copiilor și adolescenților din școala noastră există mulți care trec prin momente dificile din punct de vedere emoțional, printre care se numără anxietatea, depresia sau traumele. Din păcate, mulți dintre ei nu au acces la serviciile de terapie din cauza costurilor ridicate iar scoala nu are fonduri pentru a plati un psiholog. 

Ne-am propus să strângem fonduri pentru a acoperi pentru 15 elevi costurile a cel puțin 10 ore de terapie psihologică cu un specialist cu experiență, specializat în lucrul cu tinerii. Pentru a putea oferi elevilor noștri vulnerabili o șansă reală la o viață mai bună.

Să le oferim posibilitatea de a vorbi cu un profesionist care să-i asculte și să-i ajute să-și depășească problemele, să le ofere sprijin și să le arate că nu sunt singuri.

Ajutorul tău va face o diferență reală în viețile elevilor noștri aflați în dificultate. Să-i ajutăm să crească într-un mediu sigur și sănătos, să-și descopere valoarea și să-și construiască un viitor strălucit.

Susține proiectul nostru și înscrie-te la mișcare pentru 15 elevi ai Școlii Gimnaziale Giarmata!

Miscam inimi pentru copii cu dizabilități din Giarmata

Nevoile de terapie a copiilor cu dizabilități sunt de cele mai multe ori prea dificil de acoperit pentru familii care nu au un venit financiar peste medie. Astfel copiii, fără nici o vină, sunt vitregiți de accesul la tratamente și sprijin de specialitate care să le îmbunătățească major viața de zi cu zi. 

Comunitatea de părinți din Giarmata care au copii cu dizabilități au nevoie de noi. Și anul acesta la Giarmata în Mișcare, mișcăm inimile pentru copii cu dizabilități. Am selectat 8 copii cu dizabilități din Giarmata, pentru care vrem să strângem cel puțin 2.500 Ron pentru fiecare copil, care să acopere sedințe de kientoterapie, sedințe de logopedie,  sedințe de intervenție psihologice, sedințe de înot terapeutic sau orice alte nevoie medicale necesare. 

Susține proiectul și înscrie-te la mișcare pentru 6 copii cu dizabilități din Giarmata!

Educație civică & Sterilizare câini și pisici

Aparitia tot mai des a animalelor fara stapan pe teritoriul comunei Giarmata, mai mult a puilor foarte tineri abandonati in diferite locatii improprii, conduc la marirea numarului animalelor fara stapan si mai mult la aparitia problemelor de socializare animale – om .

Mentalitatea si delasarea unor cetateni alaturi de situatia finaciara precara conduc de asemenea la scaparea de sub control al fenomenului. Corina Matei si prietenii de La Milu sunt cei mai activi oameni din Giarmata pentru protejarea animalelor abandonate si in nevoie de steriliare. 

Cu sprijinul tau continuam campania inceputa in 2022 de sterilizare gratuita si de educatie civica pentru a elimina cauzele inmultirii necontrolate a cainilor si pisicilor. 70 de animale fara stapan sau cu stapani cu dificultati financiare vor fi sterilizate gratuit in Giarmata.

Susține proiectul nostru și înscrie-te la mișcare pentru animalele nesterilizate din Giarmata!

Tabara educațională de vară pentru copiii din Giarmata

Folosirea din ce mai mult a tehnologiei ridică provocari de securitate. Copiii sunt din ce în ce mai expuși la forme de agresiune: violența fizică, violența psihologică, bullyingul, cyberbullying. 

Kids Club Giarmata propune o interevenție în educarea minorilor și consolidarea cunoștințelor despre abilități de comunicare, interacțiune interculturală și non-violentă și redirecționarea energiei și petrecerea timpului liber spre ecologie, natură și artă.

Cu susținerea ta, investim în copii și formam competențe de viață despre ecologie și natură, abilități de comunicare, interacțiune interculturală, artă și non-violență printr-o tabără la munte de vară și 10 întâlniri tematice pentru minim 25 de copii din Giarmata, in 2023. 

Susține proiectul nostru și înscrie-te la mișcare pentru copiii de la Kids Club Giarmata.

Pregătit de mișcare?

Alege cursa care ți se potrivește:

1. Tură Trotineta + role 1 km pentru copii cu varsta între 7 – 12 ani  

2. Tură pe Bicicleta 8 km pentru persoane cu vârsta peste 13

3. Mini tură de alergat 400 m pentru copii cu vârsta între 4 – 7 ani (alături de părinți)

4. Tură de alergat 1 km copii cu vârsta între 7 – 12 ani 

5. Tură de alergat 4 km pentru persoane cu vârsta peste 13

6. Tură de alergat 8 km pentru persoane cu vârsta peste 13

Cum te poți înscrie sau dona?

1. Online: Trimite-ne Acordul de Participare semnat la contact@grupullogs.ro împreună cu dovada de plată a donației de participare (20 Ron pentru fiecare copil și 40 Ron pentru fiecare adult) prin transfer bancar la:

Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale

Adresă: Giarmata, Berzei 18, jud. Timiș, România

Cod Identificare Fiscală 43190910

Cont RON: RO49BTRLRONCRT0563441608

2. Fizic in 3 locații din Giarmata

Semnează Acordul de Participare și depune donația de participare (20 Ron pentru fiecare copil și 40 Ron pentru fiecare adult) direct la una din locațiile de mai jos:

Magazinul La Milu – Str. Bătrână nr. 208, Giarmata

Magazinul La 2 pași – Strada Principală 437, Giarmata

Scoală Gimnaziala Giarmata – Strada Principală, numărul 45, Giarmata

Numarul de inregistrare pentru miscare il poti ridica intre ora 10 – 11 pe 10 Iunie direct de la locatia evenimentului. 

3. Daca ai o companie 

Poti dona completand Contractul de Sponsorizare catre Asociatia LOGS pentru proiectul ales sau costuri administrative. Sponsorizarile catre Asociatia LOGS se deduc din impozitul pe profit. 

Dacă ai orice întrebări despre procesul de înregistrare scrie-ne pe WhatsApp la 0765861888 – Flavius

Fii un Ambasador al Bunătații

𝐍𝐮 𝐚𝐦 𝐟𝐢 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐭𝐫𝐚̂𝐧𝐠𝐞𝐦 𝐢̂𝐧 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐢𝐢 𝟐 𝐚𝐧𝐢, 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟐𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐔𝐑 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐮𝐳𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐆𝐢𝐚𝐫𝐦𝐚𝐭𝐚, 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐚 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫𝐢 #𝐃𝐞𝐅𝐚𝐩𝐭𝐞𝐁𝐮𝐧𝐞.

Anul acesta căutam cel puțin 40 Ambasadori #DeFapteBune care să se miște pentru proiectele de la Giarmata In Miscare 2023 și să stranga fiecare donații în valoare de cel puțin 500 Ron sau 1000 Ron. 𝐂𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢?

𝟏. 𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 de aici https://grupullogs.ro/giarmata-in-miscare/ pe care să îl susții.

𝟐. 𝐒𝐞𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆-𝐭̦𝐢 𝐮𝐧 𝐭𝐚𝐫𝐠𝐞𝐭 de donații pe care să îl strângi (minim 500 sau 1000 Ron sau uimește-ne!).

𝟑. 𝐀𝐧𝐮𝐧𝐭̦𝐚̆ că vrei sa fi #Ambasador_al_Bunatății direct pe coordonatorii de proiect: – Școala Gimnazială Giarmata – Sorin 0748338066 – Asociația LOGS – Rebeca 0766416044 – Corina Matei  – 0723393031 – Kids Club Giarmata – Flavius  0765861888

𝟒. 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚 și spune tuturor că ai nevoie de donații pentru o cauză bună. Donații se pot strânge direct în contul de donații sau cash cu depunere în urnele de donații din cele 3 locații din Giarmata.

𝟓. 𝐇𝐚𝐢 𝐥𝐚 𝐦𝐢𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐞 pe 10 Iunie 2023 la Sala de Sport din Giarmata.

#StartLaBunătate #GiarmataInMiscare #MiscamComunitatea

Giarmata în mișcare 2022

10.800 EUR / 54.054 RON s-au strans  la Giarmata În Mișcare 2022. Donațiile comunității de oameni buni din Giarmata au ajuns la:

Școala Gimnazială Giarmata – 10.033 Ron ( 40.13 % din obiectivul propus) cu proiectul CES – Cine E Special iubește școala.

Asociatia O Sansă Pentru O Viață Normală – 26.430 Ron ( 176.2 % din obiectivul propus) cu proiectul Miscam inimi pentru copiii cu Sindrom Down;

Asociatia Animal Care – 10.015 Ron (66.76 % din obiectivul propus) cu proiectul Educatie civica – Sterilizare caini si pisici din comuna Giarmata; 

Kids Club Giarmata – 7579 Ron ( 50.52 % din obiectivul propus) cu proiectul ABILITY – Abilitati de viata pentru copiii din Giarmata

Giarmata în mișcare 2021

Am pus în mișcare comunitatea din Giarmata pe 17 Iulie 2021 la ediția I Giarmata În Mișcare pentru Niculcea Cristian, un băiețel din Giarmata diagnosticat cu tetrapareză mixtă severă și care avea nevoie de 3.500 Eur pentru o operație în străinătate.

În total s-au strâns peste 10.000 Eur pentru Cristian. Am pregătit ture de alergat pentru adolescenți și adulți iar pentru cei mici ture de alergat, bicicletă, role și trotinetă.

TVR Timisoara: Giarmata în Mișcare 2021