Donează lunar

Dacă vrei să fii alături de noi pe termen lung, o donație recurentă, ca un abonament, ne oferă perspectiva continuării proiectelor LOGS. Suportul tău lunar înseamnă la fel de mult cât un voluntar care e în echipa noastră în fiecare zi. Știm că ne putem baza pe tine și putem să ne angajăm că vom ajuta mai mulți oameni, pentru o perioadă mai lungă de timp.

3,5% din impozitul pe venit

Fără să te coste nimic în plus, redirecționând 3.5% din impozitul pe care îl plătești oricum la Stat – poți ajuta LOGS să continue și să dezvolte noi proiecte pentru comunitate. Completează formularul din link-ul de mai jos și trimite-l la contact@grupullogs.ro.

Important! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 ianuarie și 25 mai ale anului curent.

Donează-ți ziua!

Anul acesta fă ceva special de ziua ta. Poți fi voluntar LOGS alături de prietenii și colegii tăi, iar implicarea în comunitate poate fi cel mai frumos cadou. Există oricând motive să faci ceva special pentru cei în nevoie, iar ziua ta de naștere poate fi la fel de importantă pentru cei din jurul tău cum e pentru tine. Lasă-ne un mesaj cu modul în care vrei să te implici și vom decide împreună cum ne organizăm.