Activități de prevenire a traficului de persoane

Suntem parteneri cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara în derularea de campanii de prevenire a traficului de persoane în vestul țării.

Voluntarii noștri, Simona Loga (psihoterapeut) și Flavius Ilioni (asistent social), lucrează din 2013 în domeniul prevenirii taficului de persoane, dar și în asistența directă a victimelor traficului de persoane din România.

 
 

Evenimente de prevenire

Realizate în colaborare cu ANITP Timișoara, evenimentele de prevenire sunt realizate într-o formulă non-formală, atractivă pentru tineri și cât mai interesantă pentru ca mesajul de prevenire a traficului de persoane să ajungă la grupul țintă: tineri din mediul rural, pesoane cu dizabilități, tineri aflați în plasament, migranți și refugiați, etc.

Traficdepersoane.ro

LOGS – Grup de Initiative Sociale este membru al platformei www.traficdepersoane.ro alături de 15 dintre cele mai active organizații care luptă împotriva traficului de persoane din România. Platforma are ca scop să ofere tuturor celor care vor să contribuie la combaterea acestui fenomen un instrument de lucru participativ și axat pe rezultate. Inițiativa se află sub coordonarea Asociației Eliberare și este realizată cu suportul Ambasadelor UK și SUA în România.