• AJUTĂM REFUGIAȚII DIN ROMÂNIA

  Avem nevoie de donații de la oameni ca tine pentru a continua să ajutăm refugiații din România. Oferim ajutor umanitar refugiaților din Ucraina.

  Donația ta poate schimba în bine destinul cuiva.

  Redirecționează 3.5 % din impozitul pe venit din 2022 către LOGS

  CONTRIBUIE
 • Implică-te

  Poți fi voluntar, donator lunar sau să direcționezi 20% din impozitul plătit de compania ta către LOGS. Fii creativ și donează-ți ziua. Orice mod ai alege, comunitatea are nevoie de oameni ca tine.

  AJUTĂ
 • Ce facem

  Acordăm asistență socială pentru refugiați și solicitanți de azil, consiliere psihologică, educație și formare pentru categorii vulnerabile, prevenim traficul de persoane și oferim servicii de grafică socială pentru alte inițiative.

  AFLĂ MAI MULTE
 • LOGS premiat la Gala Excelenței Bănățene

  Asociația LOGS Grup de Inițiative Sociale a primit, la Gala Excelenței Bănățene, premiul „SOLIDARITATEA Gheorghe Ciobanu pentru Responsabilitate Socială”. Distincția a fost acordată pentru munca depusă în domeniul social și umanitar pentru refugiați, în anul 2022, în Timișoara.

  AFLĂ MAI MULTE

Fii voluntar

Cauzele sociale în care suntem implicați au nevoie de multiple resurse. Suntem mereu în căutare de voluntari care ne pot ajuta pe teren sau la birou. La fel cum avem nevoie de suport financiar unde fiecare sumă contează. Fie că ești persoană fizică sau ai o companie, tu poți contribui.

Ce facem

Am devenit cunoscuți pentru ajutorul acordat refugiaților în ultimii ani, dar LOGS este implicat activ și în alte domenii: luptăm împotriva traficului de persoane, organizăm Festivalul TRAF și coordonăm o serie de proiecte sociale și educaționale precum KIDS Club Giarmata, IoseFIM și Giarmata în Mișcare.

Cine suntem

LOGS este o organizație „grass-roots” din vestul României, care promovează integrarea grupurilor vulnerabile de migranți, luptă împotriva traficului de persoane și folosește educația ca mijloc de depășire a vulnerabilităților sociale. Membrii organizației sunt profesioniști din domeniu social, formatori, refugiați și migranți stabiliți în România.